Presskonferenserna pågår tisdagar kl. 12:00-12:45 till och med 23:e februari 2021.

Missade du förra eventet med Dr Haydeh Bolouri, kan du se det här.

Om Anders Lönedal

När Anders 2001 lämnade ett stressat yrkesliv kom han i kontakt med professor Bo von Scheele vilket blev vägen in till Biofeedback och Psykofysiologi, vilket han arbetat med sedan dess. Tillsammans med egna erfarenheter hjälper det honom förstå varför många mår som de gör idag.

Efter en vända till sjöss i mitten på 70-talet började Anders på Volvo Lastvagnar i Göteborg. Det blev inledningen till ett högst varierat och hektiskt yrkesliv med när det var som mest upp till 130 resdagar per år. Irak, Afrikanska kontinenten, Storbritannien, Irland, Nederländerna. Anders har också hunnit med att bo i Belgien ett antal år.

Läs också: Föreläsning: Sömn, hjärnan och immunförsvaret

Tänkte om efter pappans bortgång

1994 gick Anders far hastigt bort efter ett långt yrkesliv på höga positioner för Volvo. Det fick honom att börja fundera på vad han själv höll på med, han insåg att han var på väg att gå i sin pappas fotspår en gång för mycket.

På Volvo arbetade Anders främst med kvalitetssäkring och lärde sig vikten av att mäta olika värden i processer. Via Biofeedbacken fick Anders en återkoppling till tidigare erfarenheter – ”You can´t manage what you don’t measure”.

Idag arbetar Anders med tillämpad psykofysiologi vilket bara blir alltmer spännande. När han arbetare älskar han att vara i naturen, läsa och sist men inte minst; Anders hjärta klappar extra för Rugby.

Läs också: Första steget till ett starkare immunförsvar – förbättra din metabola hälsa

Bokning och kontaktuppgifter

För att delta på föreläsningen, bokar du din kostnadsfria plats här.

Torgny Steen, Torgny Steen Research AB
E-post: torgny@torgnysteen.com

Mob: 0707-170 595
Web: Proaktivitet.se alt. Torgnysteen.com

Mail: anders@nordicbiofeedback.com
Web: www.nordicbiofeedback.com

Anders LönedalimmunförsvarpresskonferenserTorgny Steen