Hemp Oil 24hr Rescue Cream

Dr Organic
135 kr/50 ml
Vegan: Ja

“Ansiktet får en helt annan lyster!”

Recension: Denna fantastiska burk, det är verkligen skillnad på ansiktskräm och ansiktskräm! Det behövs bara en liten klick av denna för att täcka hela ansiktet (även ner mot halsen, viktigt!), med andra ord är den otroligt dryg. Ansiktskrämen heter “Rescue”, och den lever verkligen upp till det namnet. Kombinationen mellan gurkörtsolja, bivax och hampaolja visade sig vara ett vinnande koncept, huden strålar och känns mjuk och len!

Det är lite tyngd i burken, vilket känns lyxigt. Den gröna och jordnära färgen på burken tillsammans med den vita och stilrena grunden ser fin ut i badrummet, och den inger en lugn känsla.

Läs också: Aktiva ingredienser i naturlig hudvård


Calming Moisturizer Anti Redness

Rosenserien
405 kr/50 ml
Vegan: Ja

“Huden känner sig trygg med denna!”

Recension: Denna ansiktskräm hjälper ansiktet att reducera rodnader som rosacea, ytliga kärl, acne och annat som kan störa hyn. Fylld med prebiotika och fermenterade mineraler som hjälper till med hudens återfuktning och att bibehålla sin fasthet. Den ger helt enkelt en lyxig känsla och det dåliga samvetet att sitta framför datorn är som bortblåst när du har ett såhär bra skydd.

Calming kommer i en praktisk förpackning med tryckpump som ger lagom mängd av krämen och är en vacker detalj att ha i badrumsskåpet.


Lugnande Ansiktskräm

Dr Sannas
449 kr/50 ml
Vegan: Ja

Vilka läkande, otroliga egenskaper!”

Recension: Denna krämen verkar läkande på vilken hy som helst. Mjölkörten dämpar det röda i hyn och hallonfröoljan återfuktar huden på djupet. En alldeles underbar kräm som gärna får komma i större förpackningar då den lär användas flitigt. Ett stort plus, doften är gudomlig!

Denna lugnande ansiktskräm kommer i en lavendelfärgad tub med pressfunktion. Ett vackert grafiskt talesätt som pryder förpackningen och gärna får slinka upp och ner i makeupväskan.


Ekologiskt Nerolivatten

Loelle
66 kr/50 ml
Vegan: Ja

Som att bli översköljd av en välfylld blomsteräng!

Recension: Den här sprayen ger en otroligt skön känsla, svalkande och perfekt efter en lång promenad när hyn försöker återhämta sig. Neroli (apelsinblomma) är fylld av närande egenskaper och hjälper huden att väckas till liv igen, sätt en flaska framför datorn och känn hur energin återkommer efter några sprayningar.

Loelle neroli water kommer i en lagom stor glasflaska med snygg guldig grafik. Passar perfekt i badrumsskåpet!

Läs också: Ansiktsrengöring – skönhetspanelen har valt sina favoriter


Herbal Face Oil

Marina Miracle
419 kr/30 ml
Vegan: Ja

En lyxig olja som snabbt sjunker in i huden

Recension: Den här lilla skönhetsprodukten är proppad med skandinaviska örter, jojoba, avokado, hallon och närande aloe vera. Huden känns återfuktad på en gång och oljan ger en vacker lyster, nästan som att huden drar ihop sig. Dess egenskaper är att balanserar en stressad hy och ger det perfekta glowet.

Skönhetsgodiset kommer i en snygg liten glasflaska med droppfunktion. Den gröna härliga färgen påminner om dess naturliga ingredienser!

Av redaktionen

AnsiktsprodukterDr OrganicDr SannasLoelleLoelle Organic BeautyMarina MiracleRosenserienskönhetspanelen testar