Gel Cleanser

ESSE Skincare
439 kr/200 ml
Vegan: Ja

“Lyxig och hudvänlig trippelprodukt”

Recension: Huden känns ren och återfuktad efter denna rengöring och den känns verkligen ren på djupet. Det räcker med en liten klick till ett helt ansikte, då den är mycket dryg. Huden upplever en ny nivå av stimulans av denna härliga produkt! Den afrikanska aloe veran har antiinflammatoriska egenskaper och stöttar immunförsvaret, hur fantastiskt kan denna flaskan bli? Gynnsam för hudens mikroorganismer. Multifunktionell, då den även passar som dushgel för hela kroppen, samt som rakgel.

Snygg flaska som passar perfekt i badrummet. Nämndes det att doften är grönmynta, pepparmynta, kummin och rosmarin? Luktsinnet jublar!


Multikräm med Svartvinbärsolja

Dr Sannas
249 kr/100 ml
Vegan: Ja

“Love it!”

Recension: Äntligen en multikräm som är värd sitt namn! Underbar och effektiv multikräm som kan användas överallt på kroppen och den verkligen återfuktar på djupet och tar hand om skadad hud. Kan även användas med fördel på torra och spruckna hälar som på insektsbett. Verkligen en kräm som fungerar som en riktig multikräm ska göra! Den känns härlig på kroppen och ett stort plus är att den torkar in i huden fort.

Den lila fägen på förpackningen kombinerad med den vita texten och locket är en vinnande kombo. Det är en fin och dov färgklick men som inte tar över hela badrumshyllan.

Läs också: Ansiktspeeling – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


All You Need Is Me

True Organic of Sweden
259 kr/50 ml
Vegan: Ja

Fantastisk salva

Recension: WOW! Nu när myggen har börjat sätta spår på kroppen åker den här salvan direkt fram. Den ser till att såren läker snabbare och går att använda till allt möjligt. Ta en liten dos då den är väldigt dryg och smörj på drabbade områden, såsom torra händer, armbågar, nagelband, eller varför inte håret? Bäst av allt är att det är 95% ekologiska ingredienser! Den är otroligt näringsgivande, känslan av en näringsboost är ett faktum.

Krämen kommer i en plasttub med skruvlock, den är dessutom gjord av sockerrör! Den läcker inte alls och det blir inget överflöd. All you need is this one!

Läs också: Fotvård – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Manuka Honey Rescue Cream

Dr Organic
139 kr/50 ml
Vegansk:
Ja

“Läkande egenskaper!”

Recension: Den här krämen hjälper återuppbygga huden med hjälp av dess läkande egenskaper från ekologisk manukahonung samt aloe vera. Hyn blir märkbart mjukare, lenare och återfuktad på djupet. En helt klar favorit till skönhetssamlingen! Ett stort plus är den underbara honungsdoften som även lugnar ditt inre samt att du kan ha krämen till hela kroppen där du behöver extra boost!

Manuka Honey Rescure Cream kommer i en tjusig liten glasburk med skruvlock, känslan av lyx uppstår varje gång denna skönheten ska användas. Den kladdar inte och sjunker djupt in i huden på ett kick, fantastisk produkt! Den röda tråden i denna produkt är friskhet, allt från utseendet på burken till doften.


Ekologisk Morotsfröolja

Loelle
95 kr/30 ml
Vegan: Ja

“WOW-känsla”

Recension: Denna fantastiska morotsolja fungerar inte bara som en återfuktare och reparerare för huden, utan ger ett otroligt glow i huden och stärker dess barriär och gör den mer tålig. Perfekt även under sommaren, då morotsolja kan ge ett visst naturligt solskydd. Denna olja har egenskaper såsom att den ger näring och stramar upp huden! En otrolig olja helt enkelt.

Den har inslag av en guldfärg, vilket känns lyxigt och det är ju precis det som ska vara känslan i ett badrum. Ur pumpen kommer det en lagom mängd produkt, vilket gör att onödigt spill inte existerar.

Av redaktionen

Dr OrganicDr SannasesseskincareLoelle Organic Beautyskönhetspanelen testarTrue Organic of Sweden