Argan Vanilla/Argan Grapefruit

Loelle
209 kr/50 ml
Vegan: Ja

Ljuvliga och hållbara dofter!”

Recension: Vaniljen luktar härligt mustigt och grapefrukten ger en fräsch samt uppiggande effekt. Underbar konsistens för att vara en olja, masseras lättsamt in i huden och skillnaden märks direkt. Otroligt vacker lyster som skiner igenom och dofter som sprids. Använd oljan till hela kroppen, även hårets kluvna toppar kan få sig en boost.

Oljorna kommer i helsvarta och vackra glasflaskor med guldfärgad grafik. Vacker dekoration!

Läs också: Fasta tvålar – skönhetspanelen har valt sina favoriter


Body Mist Midnattssol

Ljung Of Lapland
269 kr/100 ml
Vegan: Ja

Fantastiskt glimmer och doft!

Recension: Denna body mist är både vårdande och kan användas som en naturlig parfym. Doften är mild och behaglig och huden känns återfuktad hela dagen. Denna mist lämnar ett superhärligt och naturligt glow efter sig!

Flaskan utstrålar lyx och jag har den gärna framme i mitt badrum. Grafiken upplevs lugn och inga starka färger, vilket stärker lyxkänslan.

Läs också: Lugnande ansiktsprodukter – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Naturlig Parfym Ever

Villoeco
620 kr/25 ml
Vegan: Ja

WOW vilken doftbomb!

Recension: Tänk att den här lilla burken med puder kunde sprida en otroligt härlig doft av vitt sandelträ. Du tar en liten mängd puder och gnuggar in på valfritt ställe, mycket krut i en liten burk. En doft som känns frisk och perfekt att dutta på inför dagens bravader!

Parfymen kommer i en liten glasburk med skruvlock, smidigt! Kontrasten mellan det bruna, beiga och silvriga är underbart fin! Jordnära färger är alltid bra för det förmedlar ett lugn.


Ansiktsmist Bush Flower Sensuality

Skanstulls hälsokost
193 kr/50 ml
Vegan: Ja

“En sensuell doft”

Recension: Denna mist är en kombination av olika essenser från blommor som gynnar ditt mentala tillstånd. Den går in snabbt i huden och dofta ljuvligt och den lämnar ingen klibbig hinna. En känsla av att humöret blir bättre och tankarna blir klarare! Den är lätt att ha med i handväskan, vilket är ett plus!

Flaskan har en enkel pumpfunktion, och det kommer en lagom mängd varje gång av denna fantastiska doft.

Av: Redaktionen

australian bush flowersLjung of LaplandLoelleskönhetspanelen testarVilloeco