I tystnadens famn… Vilka förvandlingar utvecklas inom tystnadens kokong? Inom dess stillhet ligger dina sanningar. I denna fridfulla plats sjunker du ner i djupen av din själ, där kärnan av frid vilar vid din kärna. När du finner sann stillhet, blir din intuition och inre kompass klarare, vilket tillåter känslor och sensationer att komma till ytan. Kan du välkomna allt som uppstår och hålla det ömt, släppa det med kärlek? Här finner du en privat tystnadsretreat där du ges möjlighet att ge plats för dig själv.

Retreat tillgänglig året runt

Observera att datumet på denna retreat är flexibelt och kan anpassas efter dina behov. Välj datum i samråd med Retreat Sverige på info@retreatsverige.se.

Vad innebär en privat tystnadsretreat?

En privat tystnadsretreat innebär en fördjupning i tystnad. Dina dagar fylls med meditation, skrivande, lugna promenader och helt enkelt existerande. Detta är en privat retreat, där du är helt självförsörjande. Det finns ingen anledning att redovisa någonting för någon annan, vilket skapar utrymme inom dig själv för allt som strävar efter att bli erkänt inom dig. I detta utrymme kan du fortfarande känna den primära kraften och jordande energin från den svenska naturen. Om du stämmer in på det, kommer du att förundras över de subtila tecken naturen ger. Denna jordande energi vänder ditt fokus inåt, återställer kopplingen med din egen själ och den uråldriga källan.

Veckan inleds med en coachning och energisession, där vi utforskar vad du kanske vill fokusera på under dina dagar av tystnad och utforskar dina förväntningar. Efter det börjar din tystnadsretreat. När din retreat kulminerar, väntar ännu en session, under vilken vi reflekterar över dina upplevelser och utforskar hur man väver känslorna av frid, frihet eller tillit in i ditt dagliga liv. Vid din ankomst får du en anteckningsbok för att dokumentera dina upplevelser, tankar och inspirationer. Detta blir din personliga dagbok, en kanvas för din obegränsade kreativitet.

Läs också: Vattenfasta i grupp – retreat med Marie Segelström

Fördelar med en privat tystnadsretreat

 • Skapar en idealisk miljö att koppla ifrån, sakta ner och återansluta med naturen.
 • Upplev en nivå av avslappning och förnyelse som aldrig förr.
 • Återupptäck dig själv efter en långvarig period av känsla av frånkoppling.
 • Erbjuder den perfekta miljön att koppla ur och njuta av naturens skönhet.

Om Anneberg Retreat Center

Detta mysiga, småskaliga retreatställe är vackert beläget i den magiska naturen i södra Sverige. På dessa mer än 2 hektar kan du koppla av i skogsträdgården. Omgiven av de karakteristiska svenska skogarna och sjöarna kan du göra olika promenader direkt från centrat. Här finns flera platser att sitta på, meditera eller bara njuta av naturen runt omkring dig.

Du kommer att kunna:

 • Fördjupa din inre frid
 • Öka din inspiration och få djupa insikter
 • Öka din emotionella medvetenhet och anslutning
 • Skärpa dina sinnen
 • Fördjupa dig i naturens rena, magiska omfamning och känna dig som en integrerad del av den
 • Återupprätta en stark koppling med dig själv.

Program

I början och i slutet av din privata tystnadsretreat kommer du att få en helande/coachningssession. De andra dagarna är det bäst att undvika distraktioner från din telefon eller en spännande bok. Under denna tid kan du uppleva, undra och djupt känna vad din egen kropp och själ försöker kommunicera till dig. Var naturligtvis uppmärksam och observant på de tecken naturen skickar din väg. Det kommer att vara en vecka där du är fullt medveten om allt i och runt dig.

Läs också: En helg bara för dig: Upptäck din inre kraft på kvinnoretreat

Din lärare

Geraldine Maatman

Geraldine Maatman är utbildad som healer, coach och är också yogalärare. På grund av sin utbildning, sina egna livserfarenheter och känslighet kan hon komma till kärnan av dina trauman eller blockeringar.

Hon arbetar med naturens energier, ger helande, meditationer och aktiveringar för att hjälpa dig att släppa allt du inte längre behöver. Det är hennes passion att föra tillbaka dig till din vackra, stärkande och sanna själv.

Praktisk Information

 • Önska dina datum: Boka din önskade vecka via e-post till: info@retreatsverige.se
 • Detta ingår i paketet: 6 nätters boende, 2 helande/coachningssessioner, matvaror för att förbereda dina egna måltider under retreaten, vatten, te, kaffe serveras under hela dagen, användning av handdukar och sängkläder, anteckningsbok för att skriva ner alla dina upplevelser och känslor, parkering, wifi-anslutning.
 • Mat: Ekologiska matvaror. Vi handlar åt dig enligt dina matvanor.
 • Boende: Mysiga rum i retreatbyggnaden med tillgång till kök och gemensamma utrymmen.
 • Plats: Anneberg Retreat Center, vackert beläget i den magiska naturen i södra Sverige.
 • Transport: Flyg till Köpenhamns Kastrup flygplats (CPH) och tåg till Lessebo.
 • Läs mer och boka på retreatsverige.se

Investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som kommer att tjäna dig väl genom livet. Delbetalning via Klarna är möjlig för dem som önskar! Ta steget mot förnyelse och harmoni i tystnadens famn. Kontakta Retreat Sverige idag för att boka din plats på en oförglömlig privat tystnadsretreat.

Av redaktionen

retreat