Till yrket var Andy känd fotomodell och basebollspelare. Förståeligt påverkade denna olycka både hans karriär och inkomstkälla, men han insåg snabbt sitt val och var fast besluten om att göra något bra av detta och komma tillbaka ännu starkare och friskare än innan olyckan.

En resa som handlar om kraften att göra något extraordinärt. Genom tuff rehabilitering och med stort fokus på näringsperspektivet byggde han upp sig själv och var tillbaka banan. Andy Hilo säger:

”- Jag tog tag i mina skador både inifrån och utifrån. Jag skapade Alitura för att lösa ett problem i mitt eget liv. Många av komponenterna har ett ekologiskt ursprung – många importeras från avlägsna delar av världen. De har alla användningsområden och applikationer från många kulturer. När de sammanförs i Alituras egenutvecklade formula, ger de dig en ren och samvetsgrann livsstil – din hud kommer att skina och utstråla hälsa.”

Näringsrik och samvetsgrann hudvård

Alitura skapar näringsrika hudvårdsprodukter, de är alla naturliga med innehåll av ”superfood” ingredienser. De är fyllda med mineraler, växtbaserade stamceller och tillväxtfaktorer för en naturligt vacker och sund hud.  Varje komponent är ekologisk och rena för en samvetsgrann livsstil som ger möjlighet för din hud att skina och stråla. Vi presenterar här nedan några av produkterna. 

Alitura Pearl Cleanser

Bra hudvård börjar alltid med bra rengöring. En viktig ingrediens i denna rengöring är pärlpulver, som är känt för sitt innehåll av mineralerna kalcium och magnesium. Alitura Pearl Cleanser lugnar huden, samtidigt som den effektivt rengör hudens yta. Huden förblir mjuk och len.

Alitura Nattkräm

Alituras nattkräm återfuktar, reparerar och ger näring åt huden under natten. Dess anti-aging egenskaper anses främja kollagenproduktionen, vilket kan hjälpa till att hålla huden ungdomlig. Appliceras innan läggdags – med avsikt att reparera, korrigera och bibehålla hudens hälsa, med avancerade ingredienser från hela världen.

Alitura Gold Serum 

Denna kombination av vetenskap och natur resulterar i ett serum med många fördelar. Den syftar till att minimera fria radikaler på och inuti huden, samtidigt som den stödjer huden på cellnivå genom att hjälpa till att optimera mitokondriell funktion. Den bevarar hudens autentiska skönhet och stöder ett graciöst åldrande. Detta dynamiska elixir kommer att glädja och skämma bort huden med en vacker lyster. Passar bra i kombination med övriga ansiktsprodukter i serien.

Alitura Moisturizer

Denna näringstäta ansiktskräm innehåller nästan bara ekologiska ingredienser som har valts ut från en noggrann forskningsbakgrund. Denna högkvalitativa produkt hjälper till att effektivt ge näring åt huden. De organiska växterna och extrakten som används hjälper till att återuppliva hudcellerna, vilket resulterar i en frisk hud med fin lyster. Finns i både 100 ml och 50 ml flaska.

Alitura Lermask

Den perfekta hudvården för att upprätthålla en ljus, föryngrad och strålande hy. Denna professionella SPA-produkt ger dig en skön ansiktsbehandlings i ditt eget hem. En avgiftande och renande lera som ger en porslinsslät hud en strålande glöd. Innehåller en blandning av nio näringsrika ingredienser.

Rena produkter

Alitura tillverkar rena hudvårdsprodukter som arbetar med hudens naturliga mikrobiom (bakterieflora). De använder naturliga ingredienser för att ge näring åt huden och lämnar den härligt mjuk och strålande. Alitura fokuserar på hudhälsa och läkning, och deras formler är inspirerade av en samling kunskaper från kulturer runt om i världen. Testa du också!

Mer om varumärket hittar du här:
Alitura

Av redaktionen

AlituraBättre Hälsa