Guava Ansiktsserum

Dr Organic
149 kr/30 ml
Vegansk: Ja

“Lätt och fräscht!”

Om produkten: Guava Ansiktsserum från Dr. Organic är ett ekologiskt och återfuktande serum med den c-vitaminrika frukten guava. En tropiskt fruktig boost som ger din hy en underbar lyster och glow efter en lång dag. Innehåller även solros- och mandelolja. Passar alla hudtyper!

Skönhetspanelens recension: Det serumet med störst mängd i. För en mindre peng får du ett toppenbra serum med guava och C-vitamin som gör susen för ansiktets lyster och förbereder den för dag- och nattkrämen.

Huden känns återfuktad, lystrig, fräsch och får en jämnare ton efter kontinuerlig användning! Dr Organics är en stor favorit hos skönhetspanelen och detta är inte ett undantag. För dig som är ute efter ett lätt och fräscht serum med bra resultat är detta helt rätt val!


Vitamin C Serum with Rose Root

Rosenserien
465 kr/20 ml
Vegansk: Ja

“Underbart serum!”

Om produkten: C-vitaminserum med rosenrot är ett djupverkande serum som ger en energikick med sitt stabiliserade C-vitamin och den vitaliserande rosenroten. Huden återfår och bibehåller sin spänst och lyster. Behandlingen kan återuppbygga hud som blivit solskadad.

Skönhetspanelens recension: Ett helt underbart serum! Det är en lätt konsistens som snabbt absorberas in i huden och lägger sig väldigt fint. Ansiktet får verkligen en ny lyster och härlig energi. Viktigt med ett serum är att boosta med en bra ansiktskräm för att fukta, detta serum används med stor fördel tillsammans med Rosenseriens dagkräm eller nattkräm – för absolut bästa resultat!

Vitamin C Serumet är så pass effektivt att det inte behövs användas varje dag, utan snarare 2-3 gånger i veckan. Det är redan drygt som det är och räcker med endast ett tryck för att få produkt till hela ansiktet. Så denna håller under en lång period och ger ett helt strålande resultat som förbereder huden!

Läs också: Därför ska du ha C-vitamin i din hudvård


Vitamin C Antioxidant Serum

Ljung Of Lapland
349 kr/30 ml

Vegansk: Ja

“Vitaminkick för huden”

Om produkten: Djupverkande C-vitaminserum med bioaktiva ämnen från nordiskt ljungextrakt och svartvinbärsfröolja! Verkar uppstramande och fuktgivande, rik på antioxidanter som hjälper till att skydda och stärka huden. Innehåller C-vitamin, morotsextrakt och ljungextrakt med anti-aging effekt som påverkar huden på djupet, förbättrar hudens struktur och ger mjuk hud och fin lyster. Absorberas snabbt av huden och har en ljuvlig doft av svartvinbär och citrus!

Skönhetspanelens recension: Mums! Doften av svartvinbär och citrus är en riktig höjdare! Det känns fräsch och huden får en fin glow direkt vid användning. Huden känns mer elastisk och torrhetsrynkorna får sig en rejäl kyss.

Med ingredienser som aloe vera och rosenblomsvatten känns huden också lugnare och mer återfuktad. En riktig vitaminkick för en ansträngd hud helt enkelt!

Läs också: Ansiktsserum – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Youth Serum

Orgaid
759 kr/36 ml
Vegansk: Ja

“Lyxigt serum med effekt!”

Om produkten: ORGAID Youth Serum med Hyaluronsyra och Vitamin C är fullpackat med återfuktande och regenererande egenskaper, som jobbar tillsammans för att motverka ålderstecken. Hyaluronsyra bibehåller hudens fuktbalans, elasticitet och välmående och Vitamin C är en antioxidant som motverkar fria radikaler för att reducera och motverka ålderstecken. Ljusar upp och bibehåller hudens fuktbalans.

Skönhetspanelens recension: Ett riktigt lyxigt serum som snabbt går in i en törstig hud – man vill bara dränka huden med det morgon och kväll! Dock räcker det med enbart en liten mängd för att få effekt. Hyaluronsyra är ju vida känt för sina anti aging-egenskaper och i kombination med C-vitamin får huden en rejäl boost med kärlek (och fukt).

Även detta serum innehåller aloe vera och ros, men också lavendel och apelsin som alla har närande egenskaper för huden. Skönhetspanelen älskar detta serumet som verkligen ger huden ordentligt med näring och som ger en tydlig anti aging effekt.

Så gick testet till

Fyra personer sitter i skönhetspanelen och alla testar varje produkt noggrant. Perioden för hur länge produkterna testas varierar, men minst en period på två veckor ska de testats regelbundet. Det som skönhetspanelen bedömer är allt från doft, konsistens och design till hur slutresultatet upplevs. Vidare sammanställs allas upplevelser och resultat! 

Skönhetspanelen:

  • Johanna Bjurström, 46 år – Holistisk hudterapeut
  • Ninnie Wikström, 40 år – Ekoentreprenör
  • Jennie Sjölin, 33 år – Hållbarhetsinspiratör
  • Emilia Redmo, 26 år – Nyintroducerad i naturlig och ekologisk skönhet

Av redaktionen

Dr OrganicLjung of LaplandOrgaidRosenserienSkönhetspanelen