Hon är tv-kocken som briljerar med kunskapar inom matlagning och programledaren som underhåller med sina kvicka kommentarer fängslar hon publiken och är så folkkär en person kan bli. Det är självklart Tina Nordström vi talar om! I samtal med Ann Wilson i talkshowen ”Wilson pratar hälsa” delar hon med sig av sig själv och fyller studion med sin positiva inställning.

Tinas värme och glädje sprids i hela rummet, och vidare blir den första givna frågan hur Tina själv samlar sina krafter.
– Jag hittar den i vardagen. Jag har nog lätt att tanka energi, jag lever i stunden och samlar energi här och nu. Jag kan gå i en butik och bara känna lycka, säger hon. Men även träning är viktigt för Tinas återhämtning och samla kraft. Hon älskar att träna och gör det ofta och mycket.

Tina Nordströms kraft och okomplicerade inställning för nya utmaningar har tagit henne dit hon är idag. Hon har en mental styrka som många avundas.

– Mitt pannben är förjävligt säger hon och skrattar.

Men när frågan kommer om vilka tips hon vill ge till unga som vill ta sig fram i hennes bransch har hon ett tydligt råd. Visst ska man våga anta utmaningar men kunskap är basen!

– Oavsett var man ska ta vägen i livet och vad man vill uppnå måste man ska skaffa sig en ryggrad. Man kan inte bara vara ett ansikte. Kunskap är grunden och så viktigt! När man har kunskap så öppnas dörrar – och man har något att luta sig tillbaka på, säger hon.

Tina har nära till självdistans och förmågan att få andra att slappna och bli bekväma i hennes sällskap. Något som Ann Wilson tar upp i intervjun.

– Jag tar inte mig själv på så stort allvar. Jag är såklart seriös, men som jag ser det är mitt jobb att lyfta andra. Fokus ligger inte på mig, utan jag vill skapa en känsla av gemenskap. Att vi alla är en del av något större, säger Tina.

Några tips från avsnittet med Tina och Ann:

·         · Kunskap är ryggraden och grunden till allt. Har du kunskap så öppnas dörrar!

·         · Kopiera inte. Hitta dig själv och vad du gillar

·         · Tävla mot dig själv och inte mot andra

·         · Träna – då mår kroppen och knoppen bra

·         · Hållning och attityd är viktigt när man går in i alla situationer

Se avsnittet med Tina Nordström här: GLYC by Octean – YouTube

Fakta om Wilson pratar hälsa

Wilson pratar hälsa är en talkshow med Ann Wilson. I programmet möter hon svenska kända profiler inom bland annat musik, underhållning, sport och matlagning. Bakom den nya talkshowen står kosttillskottet GLYC, som genom programmet vill öka medvetenheten om hur man ger kroppen och knoppen rätt förutsättningar för att må bra.

– Som dansare vet jag hur viktigt det är att ta hand om sin kropp, både på insidan och utsidan. Att nu få spela in en Talkshow om hälsa och välmående, och att få möta intressanta personer och lära mig mer om deras insikter och erfarenhet inom ämnet känns inte bara roligt utan också väldigt inspirerande, säger Ann Wilson, GLYC ambassadör och programledare för varumärkets nya satsning.

Programmet sänds på GLYC’s YouTube-kanal – GLYC by Octean – YouTube

OcteanTina NordströmWilson pratar hälsa