Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du?

Adam Kawalec, uppvuxen utanför Borås som sen dess har bott i stora delar av världen. Jag skapade mig en raketkarriär på IKEA som ledningschef på flera varuhus runtom i Sverige med stort fokus på att leda förändringsarbete. 2015 startade jag min egen verksamhet med fokus på personlig och professionell utveckling och prestation. Jag jobbar mest på en internationell nivå med kunder över hela världen genom mitt breda kontaktnät. Jag är medgrundare till en internationellt erkänd PT-skola i Sverige. Jag var tidigare en överarbetad, överviktig, överstressad och överambitiös person som oundvikligen gick in i väggen. Min resa tillbaka innebar inre och yttre förändring kring mina livsstilsvanor samt tankebanor, som idag speglas i det arbete som jag gör tillsammans med mina kunder och i de möten jag har med medmänniskor.

Läs också: Ewa Meurk: “Testa att tejpa munnen när du sover”

Vad är aktuellt hos dig just nu?

Jag skriver för tillfället en bok om hållbar förändring på ett “enkelt” vis, som bygger på mina koncept som jag utvecklat under alla åren som ledare, lärare och mentor för hundratals människor.

Du kommer till Ekoappen Retreat med tema workation den 26-30 juni. Vad handlar din föreläsning/workshop om?

Även om jag har kallat min föreläsning att “hacka din motivation” så handlar det mindre om att “hacka” och mer om att tänka och verka annorlunda — på ett kanske okonventionellt sätt. Mitt budskap brukar passa de som vill mycket men får lite gjort, eller de som har testat mycket men ännu inte kommit i mål. Vi kommer att gå igenom de faktorer som spelar störst roll när det gäller motivation, förändring och prestation. Du kommer få lära dig hur du tar starka steg mot dina mål, samt hur du bättre hanterar motgångar, och mycket mer.

Läs också: Anette Stjernström: “Jag älskar det enkla livet och har fått djupare kontakt med det vilda inom mig”

I vilka forum brukar du annars dela med dig av din kunskap?

Jag driver ett litet intimt community utanför sociala media med likasinnade människor där jag delar med mig av mina insikter och upptäckter — en inbjudan kan fås efter att vi setts och lärt känna varandra bättre. Annars producerar jag min podd “Inside The Comfort Zone with Adam Kawalec” med nya avsnitt varje vecka som hjälper dig utvecklas och förändras den enkla vägen. Du kan även hitta mig på appen Wisdom, en ljudapp likt Clubhouse, med fokus på att dela visdomar och bygga relationer.

Vad är ditt bästa hälsotips under våren?

Sol; svett och sömn. Se till att få lagom men riklig mängd sol, passa på att röra dig ute och spendera tid i naturen och se till att du fortfarande får tillräckligt med sömn, speciellt med tanke på de ljusa timmarna vi har under dessa tider.

Köp din biljett till Ekoappens retreat workation och läs mer här

Delbetalning med Klarna är möjlig!
Din investering i dig själv är 6 990 kr och i priset ingår:

♥ Fyra middagar
♥ Fem luncher
♥ Fyra frukostar
♥ Fyra övernattningar i delat rum
♥ Alla föreläsningar och workshops
♥ Tillgång till kaffe, the, frukt och Framgångsgårdens Smoothiebar
♥ Goodiebag.

Vill du få 2000 kr i rabatt?

Gå med i Ekoappens kostnadsfria medlemsklubb, så hittar du en rabattkod där.

Missade du en retreat? 

Se alla våra kommande retreats här.

Av Johanna Stala von Schewen

Ekoappen retreatIntervjuretreat