werise

Jag är en stolt ambassadör för We Rise! Grundare är Linnéa Efström Scederin, en tuff och driven tjej som har massor med järn i elden!

Hon delar med sig av sina erfarenheter att vara skillsmässobarn och brinner för att sprida detta ämne. Ett ämne som vi inte pratar så öppet om.

Vi som föräldrar har en stor nytta av att höra hur barn upplever en sådan upplevelse. För det göms lätt undan då det oftast är inget man pratar om som förälder. Man kanske har dåligt samvete och då är det bättre att inte prata om det. Det kan vara så för många. Genom att prata om det för andra och dela med sig av sin erfarenhet tror jag att många barn, ungdomar och föräldrar vågar att lyfta frågan mer och vi börjar att kommunicera med varandra. Att prata om det är oerhört viktigt för att läka, bearbeta och förstå.

We Rise är en organisation som öppnar upp för barns rättigheter till stöd vid en skilsmässa. En symbol för att tillsammans gå starka ur en livskris. Barnens rätt till stöttning vid en skilsmässa.

Den 21 januari är det WeRisedagen och där kommer ni bl.a. att få träffa mig och de andra ambassadörerna så som Patrick Isaksson, Jenny Adolfsson, Majs Keller m.f. Vi kommer berätta hur vi upplevde och om våra erfarenheter och mycket annat står på schemat!

Bjud in nära och kära, ju fler vi blir desto större chans till att hjälpen når ut där den behövs!

Ser fram emot att få prata och kunna dela med mig av mina erfarenheter, både skillsmässobarn och som förälder till skilsmässobarn.

För anmälan klicka här! (det är helt gratis!)

Vi ses där!

Kram
Johanna

Livet som Johanna