(21/8-09) Nu har jag visst rört om i grytan i Finland! Idag är en artikel i Hufvudstabladet där jag intervjuas om min syn på kosten och hälsan – och det är massor av gensvar och mycket positivt sådan. Det är roligt! Men margarinindustrin kommer väl att säga att jag är “hälsofarlig” igen – det är verkligen ett tungt argument att komma från ett företag som har cancerframkallande ämnen (som hexan, nickelrester och benspyren) i sina produkter…

Nej, ät smör (ekologiskt) och stöd lokala bönder och motverka nedhuggningen av regnskog i Malaysia (där de planterar palmoljeträd till margarinet). Enkelt och billigt miljöarbete!

Annars har jag haft så mkt att göra här i Los Angeles, massor av möten och andra roliga aktiviteter så jag har inte hunnit uppdatera, men återkommer snart. Jobbar ju med mejl o kontakter mot Sverige hela tiden också, intressant dubbelarbete. Stortrivs här och har det underbart, kommer till Sverige nästa vecka laddad! Solen skiner härligt idag och nu är jag på väg till Santa Monica beachen – will be back soon.

Naturliga immunstärkande ämnen

I dessa tider när media gör vad de kan för att skrämma upp oss om svininfluensan (SIN) är det gott att veta att det bästa försvaret är ett starkt immunförsvar. Hur man får det beskriver jag i mina böcker. jag är inte det minsta orolig för SIN för jag ser till att hålla mitt immunförsvar så starkt som möjligt hela tiden genom vad jag äter, motion, sömn, meditation, qigong och positiva aktiviteter och relationer. Nedan finns lite inspiration från en utmärkt hemsida av nutritionisten Ingrid Franzon – hur du hämtar naturliga immunstärkande ämnen från grönsakslandet!

läs här

Dr Sanna Ehdins bloggSanna ord 2009