Zandrapreswede

Idag besökte jag Apotek och Egenvårdsmässan i Kista. Jag träffade på en hel del kända ansikten och det första jag möttes av var Zandra på Preswede AB. Där fick jag med mig en ny mask som de lanserar som heter MASQ+.

Efter det mötte jag en gammal klasskamrat Ramona som numera är utbildningsansvarig för Taffy. En mildare variant på kosmetisk tatuering.

Sedan träffade jag min favvo hudterapeut som jag går till regelbundet, Martina på Askin på Jungfrugatan som stod med Linda som har agenturen Dermainnovation.

Får inte glömma min kära vän Johanna som jobbar på Kerstin Florian som utbildningsansvarig som jag hann ge en kram till mellan hennes behandlingar som hon utförde på plats.

När jag kom hem fortsatte jag att skiva på min utbildning som startar snart. Det finns platser kvar i Göteborg om någon vill bli Hälso & Livsstilscoach.

Nu blir det att skriva på mitt tal till min bror, Jonas som gifter sig på lördag i Örgryte kyrka i Göteborg. Älskar att stå och prata inför andra men varför är det svårare att prata till någon man tycker om? Jag hoppas att det blir bra och jag tycker det skall bli så kul att se han gifta sig!

Kram
Johanna

Livet som JohannaOkategoriseradeSkönet