IMG_2437

I helgen har jag haft full rulle! Åkte ner i fredags till Göteborg för att gå på min brors bröllop. Så underbart fint att se sin bror gifta sig och det blev verkligen en lyckad fest! Många tal blev det och jag var en av dom. Eftersom jag är dyslektiker fick det bli ett tal i bilder. Bilder säger mer än tusen ord! Det var bilder från när vi var små tills nu och talet blev mycket uppskattat av min bror och andra gäster så känner mig nöjd! 🙂

Jonas Bröllopsdag

 

Idag har jag suttit hela dagen med att få ner allt jag har i mitt huvud till text, så mina deltagare på utbildningen skall få något bra att läsa och plugga på nästa måndag då första utbildningstillfället är. Skall bli så spännande att träffa alla glada människor som väljer att gå min utbildning. Att inspirera andra till en bättre hälsa och sig själva! 🙂

I kväll var jag iväg på det första 4good business träffen som jag skall vara med på i höst och i vår. Vi lyssnade till Andreas Carlsson och det var roligt att få höra hans historia, där han berättade om sin resa som innebär mycket mod och att våga göra det man brinner för. Kände igen mig i mycket av det han pratade om.

IMG_2432

Har inte hunnit träna idag så tog en vilodag. I morgon blir det på det igen. Jag vägde mig i morse och jag väger numera 2 kg mindre och mina mått är något mindre på vissa ställen. 🙂 Älskar att fokusera på ett mål och hoppas att snart nå det!

Nu blir det att lägga sig att sova då sängen kallar!

Natti och kram!
Johanna

Livet som Johanna