(12/4-08) I torsdags föreläste Deepak Chopra om livets andliga mening inför ett nästan fullsatt Cirkus i Stockholm. Jag har hört honom föreläsa flera gånger sedan början av 1990-talet och det var det bästa han gjort! Han är så intelligent och snabb i tanken, kreativ och poetisk i sin föreläsning ibland. Det är en hel del quantum, men har får ihop allt väl från cellernas biokemi och processer till stjärnorna och hans barnbarns fundering kring stjärnorna och livet.

Chopra var djup och gav mycket till eftertanke. Han berättade historier och var rolig ibland. Publiken var med på noterna och det var en god stämning under kvällen! Så roligt att vara omgiven av så många människor som verkar för eller är intresserade av det nya paradigmet.

Jag hade blivit tillfrågad att introducera honom och det var en glädje att få göra det. Hans var en av de personer som var mycket inspirerande för mig nr jag bestämde mig för att lämna den biomedicinska forskningen och söka alternativa vägar till hälsa och välmående. Hans bok “perfekt hälsa” var mycket stimulerande!

Blogg Arkiv 2008Dr Sanna Ehdins blogg