Den 18 maj kan du lyssna på en föreläsning av mig i samband med att jag delar ut Ellens stipendium. Företaget Ellen AB:s vision är att: ”Förbättra kvinnohälsan genom probiotiska innovationer.”

Ellens årliga stipendium utses av Ellen AB:s vetenskapliga råd och går till en forskare vars pågående forskningsarbete bidrar till ökad kunskap inom kvinnors underlivshälsa. De flesta underlivsbesvär är komplexa och svårbehandlade. Många gånger hör de samman med en försvagad mjölksyrabakterieflora. Området är historiskt mycket eftersatt. Ellen AB har initierat detta stipendium för att stimulera till forskning kring vaginal hälsa och för att främja kvinnors välmående.

Presentation av föreläsningen (30 minuter): Lyssna på Sanna Ehdin om hur du blir piggare och får mer livsglädje och kraft i ditt liv. Hon tar upp helhetssynen som ger god hälsa och principerna för hög energi. Speciell tonvikt läggs på de faktorer som är viktiga för kvinnors balans och välmående.

Föreläsningen är kostnadsfri och kommer att äga rum i Ljusgården i BERNS Salonger, Berzelii Park, den 18 maj kl. 15.00. Gratis, obligatorisk anmälan och begränsat antal platser så anmäl dig snabbt om du vill vara med! Anmäl dig här:

info@ellenab.com

www.ellenab.se

Dr Sanna Ehdins blogg