https://www.instagram.com/odd.eco/
Ja hörni, vem är jag? Jo en sociala medier tokig tjej som har bloggat sen 2007, GALET?! Jag har sysslat med allt möjligt och har nog ett CV som är 2 mil långt. Men oavsett så är min största passion just SoMe.

Jag är bosatt i Malmö och håller på att renovera en sekelskifteslägenhet, LÄNGTAR tills det sista rummet är klart (kommer bli så coolt och nu är vi nära). Att skapa egna trender inom inredning och klädstil tycker jag är SKITKUL och har i hela mitt liv varit lite udda, därav mitt odd eco namn. När jag inte sysslar med den biten av livet så är det mitt företag som får uppmärksamhet, jag jobbar som konsult inom sociala medier. Jag sitter även i styrelsen för Influencers of Sweden vilket är en HELT otroligt häftig upplevelse samt erfarenhet att sitta på. Jag sa nyligen upp mig från mitt heltidsjobb som online manager på ett cirkulärt företag, jag behövde gå ner i tid och fokusera mer på mitt företag nämligen.

Annars utöver detta så har jag drivit ett rawfood kafé med ekologisk inriktning (även butik) vann faktiskt årets butik! Jag har jobbat lite överallt i den gröna världen och har gått världens bästa kurs på folkhögskola i två år (resilient ledarskap). Jag har pluggat på college i LA där jag läste till en bachelor degree i interior architectural design, det var här min omställning till en grön livsstil påbörjades.

Vad kan ni förvänta er av min blogg?
JO här kommer ni få massor av inspiration kring en grön livsstil, mina klädval, inredning, MASSOR av guldkorn att besöka då jag älskar att åka till hållbara platser, ett och annat hälsosamt recept o.s.v.

Ni hittar mig på instagram under namnet @odd.eco, youtube (uppdateras inte särskilt ofta) oddeco, pinterest är även där oddeco och slutligen finns jag även på linkedin under namnet Jennie Sjölin. Vill ni se alla inlägg som delas från mig och även intressanta artiklar samt evenemang så kan ni följa mig på min facebooksida odd.eco.

Läs min intervju HÄR!

Häng med i mitt liv vet jag!!