Hej! 

Underbara sommar och härliga sol! Hoppas att du mår bra och att du njuter av den härliga sommaren!

Jag är såååå pirrig! Nästa vecka, den 28:e juli släpps min bok! Du kan redan nu förbeställa den hos Dr Sannas! 

Kryddan som skapar mer glow i huden!

Kryddor är fantastiska! Kryddan jag pratar om idag är gurkmeja, och den har betraktats som mat för huden i tusentals år i Indien! 

Gurkmeja kan påverka huden till det bättre och även hudens åldrande. Det är en stark antioxidant som har till uppgift att neutralisera fria radikaler, vilket gör att du inte åldras lika fort.

Fria radikaler kan skada mitokondrierna (kraftverket) i cellen vilket gör att du kan åldras fortare och tappar energi. Antioxidanterna i gurkmejan är i en form av aktiva föreningar, som kallas för curcuminoider, och dessa är väldigt kraftfulla.

Dess antiinflammatoriska verkan, stödjer till friska leder, renar blodet och stärker leverfunktionen, vilket också främjar till en strålande hud. Det är dock viktigt vart du köper gurkmejan i från, så den är av högsta kvalité!

Jag kan varmt rekommendera att köpa Turmeric Strength™ från Megafood. som innehåller både hel gurkmeja och kurkuminextrakt kombinerat med piperin för högsta biotillgänglighet, samt även C-vitamin, basilika och bär. Vilket också är extra bra för hudens vitalitet och bildande av kollagen.

Intag den dagligen under en tid, och lägg även “gurkmejamasken” en gång i veckan:

Mer glow och fasthet med mask av gurkmeja: 

Ingredienser: 
1 tsk gurkmeja i pulver form 
1/2 tsk bikarbonat- balanserar pH-värdet i huden. 
1 tsk honung -har en renande verkan på huden och kan förfina porer. Den är även antibakteriell och gör huden klarare. 
1/2 tsk olivolja – bra för torr hud som behöver mer lyster. Olivolja innehåller antiinflammatoriska polyfenoler, klorofyll, E-vitamin samt antioxidanter, som ökar upp skyddet och gör att huden strålar. 

Blanda alla ingredienserna i en liten skål, och använd en pensel och sätt på ansiktet och glöm inte halsen. Låt den sitta 10-15 minuter och skölj sedan av väl.

OBS! Har du eksem eller rosacea kan masken bli för aktiv, så stötta upp huden inifrån en tid med rätt näring som också kommer att stärka huden.

Nu kan du gå vår introduktionsutbildning hos oss på Holistic Health Academy! Där får du all kunskap hur du skall göra för att må bättre och ha mer energi. I utbildningen går du stegvis igenom de 10 nycklarna som är viktigt att ha balans i. Förutom en bättre hälsa och skönhet får du även ett matschema, träningsprogram och mycket mer. Du kan även dela upp betalningen på 3 ggr! 

Ha en fin dag

Kram

Johanna- Din Hälsohero

Johanna Bjurström