Hej,

Du har väl inte missat min youtube kanal där jag nu delat med mig av hur du kan använda dig av Gua Sha stenen?

I videon berättar jag mer om Gua Sha stenens fördelar och guidar dig hur du kan använda stenen i nacken, halsen och ansiktet. Jag använder mig av Dr Sannas Gua Sha som jag varmt kan rekommendera!

Gua Sha används som ett verktyg för att applicera ett tryck och skrapa huden för att lindra smärta och spänning. Även denna har man använt sig av under många år i Kina. Namnet Gua Sha kommer från det kinesiska ordet för skrapning och oftast är den gjord av mineralen jade eller kvarts (kiseldioxid). Du kan själv göra behandlingen hemma. Gua Sha-stenen har en speciell design för att kunna massera ansiktet effektivt. Men du kan använda dig av den på hela kroppen för att tona och slappna av i musklerna och stimulera hudens cirkulation. Den renar även huden och ser till att föra ut slaggprodukter effektivt. Behandlingen stärker lymfsystemet och kan minska svullnad och förebygga rynkor när ansiktsmusklerna slappnar av. Denna behandling kan du kombinera med andra behandlingar som akupunktur och massage.

Kram

Johanna – Din Hälsohero!

Johanna Bjurström