Jag vill kunna se mina barn i ögonen och säga att jag gjorde allt jag kunde.

Då, för åtta år sedan när jag kom på idén till Ekoappen, kunde jag inte drömma om vart jag skulle stå idag. Nu har Sveriges snart största plattform för naturlig hälsa och hållbar livsstil varit live i över ett år. Den har tagits emot över förväntan och jag får nypa mig i armen varje dag! Vi har fått så enormt mycket fin feedback och jag har fått bekräftat att Ekoappen verkligen behövs.

Läs mer om våra kommande satsningar och ta chansen och var med och förändra här.

Nu är det dags att öka takten, så att vi kan nå ut till hela världen med vårt viktiga budskap. Därför öppnar vi nu upp möjligheten för dig som tillsammans med mig och Ekoappen vill vara med och bidra till att fler väljer naturlig hälsa och en hållbar livsstil. 

Vi har nu släppt en crowdfund, för att få resurser till att skapa ännu mer förändring. Som delägare i Green Apps Technologies, bolaget bakom Ekoappen, hjälper du fler till naturlig hälsa och en hållbar livsstil. Samtidigt hjälper du oss att utveckla fler funktioner och tjänster som bidrar till en bättre kunskap om dessa ämnen.

Superfina bonusar utöver aktierna

För att visa vår uppskattning redan nu, får alla som är med i crowdfundingen superfina bonusar på olika nivåer. Exempelvis presentkort hos våra partners och härlig ekologisk hudvård.

Den största bonusen är en inbjudan till vår exklusiva all-inclusive hälsohelg fylld av kunskap, aktiviteter, föreläsningar och workshops med vårt community och kända hälsoprofiler. Jag hoppas du vill vara med i vårt community av hälso- och hållbarhetsmedvetna.

Tack för att du tar ställning och medverkar till att rädda vår planet!

Vill du vara med och skapa skillnad?

Här kan du läsa mer om att bli en del av Green Apps Technologies och Ekoappen:
www.fundedbyme.com/greenapps

Med värme,
Ninnie Wikström – Grundare och VD

Foto: Ted Karlberg

hållbarhet