Om att fira den nya tiden, mitt tredje liv, något att fundera på under fullmånen och att skapa en bättre värld genom att sluta döma och jämföra oss utan lyssna och vara öppen.

(8/2-09) I lördags kväll ordnade jag “Yes we can”-party för 40 härliga vänner på lördag kväll. Partyt var för att fira inträdet i den nya tiden, och speciellt för att fira det positiva maktskifte i USA med Barack Obama som president! Han är en seriös och “motivational” president som inspirerar och väcker hopp hos människor.

Det är vad vi behöver – att hålla energin högt och ha en positiva attityd. Det som sker nu är mänsklighetens största möjlighet för att skapa balans i en krympande global värld. Det talas så mycket om finansiell kris nu – men betänk, kan det vara något annat när de fyra största industrierna i världen är vapen, droger, pornografi och läkemedel? Det är en sjuk värld som skapats, och den behöver falla big time så vi kan skapa något bättra för oss människor och kommande generationer.

Så bra tillfälle att stanna upp och fira denna tid av positiva förändringar, och inte lyssna för mycket på de negativa profetierna. Vi kvinnor har inte haft så mycket glädje av det gamla systemet så låt oss välkomna något annat istället! Partyt var även för att fira min 17-årsdag sedan andliga uppvaknandet och att jag precis påbörjat mitt tredje liv. Är det inte positivt att man kan starta om när som helst i livet!

Fick ett mejl från en läkarväninna som beskrev hur den här fullmånen, och speciellt på måndag, är en utmärkt tid att fundera över hur vi kan öppna oss mer för att finna vår unika plats i de stora förändringar som sker nu. Hur vi kan få energi av det som sker så vi kan bli stärkta. Hur vi kan använda energin både för att läka oss själva och transformera det för att läka andra. Ja, det är små bra frågor sådär på en söndagkväll!

Dagen har varit lugn annars, till skillnad från två intensiva dagar innan med förberedelser. Men jag gillar att skapa möten för människor, med mycket god och nyttig mat, tända många ljus och ha levande blommor. Fick ett tackmejl från en väninna som sa att
Det är så speciellt när du arrangerar för folk är så öppna och utan konkurrens – det ligger inte en massa vibbar och revirpinande i luften – utan vänlighet och genuint intresse för andra. Och jag vet att det är din energi som skapar det.”

Vilka vänliga ord av henne – men är det inte så vi alltid vill ha det? Hoppas det ger en försmak av den nya tiden och så härligt vi människor kan skapa när vi går in för att supporta varandra istället för att konkurrera, döma och jämföra. Vi har blivit fostrade helt i fel skor, och nu får vi lära om att gå!

Den 26 april 2009 tänker jag skapa en alldeles speciellt fin dag med en workshop “Den visa kvinnans väg – celebrate the feminine soul” och tala vidare om den nya tiden och hur vi handskas med den och skapar härliga liv utifrån den vi är! Mer info här:

Visa kvinnans väg

Veckan började i dur, positiv anda och kraft men 4Good-kvällen och slutade på samma magnifika sätt med partyt igår! Härligt. Nu ska jag bara samla ihop mig själv, packa lite saker så jag kommer iväg till flyget imorgon för att föreläsa i Finland och ge intervjuer för radio och TV där. Puh, hade varit skönare att sitta hemma i fåtöljen med en kopp grönt te… Men nu ska jag sätta sprätt på matintresset i Finland!!

Allt gott till dig!
Sanna

Dr Sanna Ehdins bloggSanna ord 2009