Bakom Change makers day ligger grundarna Annette Forslund och Anette Stjernström. Annette Forslund bytte helt bana för mer än 20 sedan då hon omskolade sig och startade företag inom coachning, mindfulness och ledarskap. Anette Stjernström bytte bana för fem år sedan och startade då en business inom yoga och coachning. För några år sedan började de hålla utbildningar ihop. Det var i samband med dessa som de förstod att så många längtar efter mer meningsfullhet och en större gemenskap. Nedan svarar Anette och Annette på frågor om Change makers day.

Missa inte denna möjlighet att bli en del av något stort!

Vad kommer ni att bjuda deltagarna på under dagen?

Du kommer att få en magisk dag fylld med inspiration, nya insikter och en handlingskraft som kommer att ta dig längre än vad du någonsin trott. Du har oanade möjligheter inom dig som du kommer att bli varse om. Psykisk ohälsa blir allt vanligare och det är lätt att känna sig otrygg i dagens osäkra värld. Tillsammans kan vi agera från hjärtat, ta ett steg framåt och skapa en värld utifrån gemensamma värderingar. Missa inte denna möjlighet att bli en del av något stort!

Vad vill ni att deltagarna ska få med sig?

Vi vill att deltagarna skall känna att de har så mycket mer kraft och mod än de kan ana. Att de har framtidshopp och vet vad de kan göra för att bidra till förändring. Och att de är redo att kliva in i action och få en ny meningsfull gemenskap så de slipper känna sig ensamma.

Läs också: Ekoappen retreat med Anette Forslund och Anna Baard Blixt: 8-10 september

Överskottet från denna dag går till välgörenhet. Vilken typ av organisation går pengarna till och varför just den?

Vi har valt att pengarna ska gå till Operation Underground Railroad, en fantastisk organisation som räddar barn från trafficking. Vi träffade grundaren Tim  Ballard i Sedona i mars när vi var där på ett seminarium med Kyla Cease, en transformativ coach. Det har precis kommit ut en spelfilm i USA- the sound of freedom om en av hans räddningsaktioner. Den har dragit in mer än 100 miljoner dollar, konstigt att de inte skrivs mer om den i Sverige. 

Vilka förebilder har ni inom utveckling/självledarskap?

Kyle Cease, en amerikansk skådespelare, komiker och motivationstalare. Brené Brown, en amerikansk socionom och doktor i socialt arbete, författare och föreläsare. Eckart Tolle, en självhjälpsförfattare och föreläsare. Mooji, en andlig lärare som är verksam inom en tradition som heter Advaita där man fokuserar på att söka svaret på frågan: “vem är jag?”

Läs också: Anette Stjernström: “Jag älskar det enkla livet och har fått djupare kontakt med det vilda inom mig”

Vad är er största drivkraft?

Skapa förändring utan att göra det så krångligt.

Vad är ert bästa tips för att få mer glädje och meningsfullhet i livet?

Vara mer i nuet, meditation,träna på tacksamhet, strunta i vad andra tycker, våga bli dömd. Följ ditt hjärta och gå din egen väg. 

Av Johanna Stala von Schewen

Vill du komma på den här magiska dagen?

Läs mer och köp biljetter här

ChangeMakereventIntervju