En helg i egen takt

Omgiven av en djup skog och en stillsam sjö blir Björnbacka Retreatcenter platsen där du kan återfå kontakten med dig själv. Här finns inga störande moment som kan avleda din inre resa. Retreatet erbjuder en möjlighet att möta dina hinder, bli vän med dem och väcka de värdefulla dimensioner som bor inom dig.

Björnbacka är en pärla inbäddad i ett vackert ekosystem med frodiga fält, skogar och sjöar. Naturen runt omkring bjuder på unika möten med vilda djur och fantastiska naturupplevelser. Retreatcentret är utformat för att hjälpa människor att släppa stress och press, öppna sina sinnen för självkännedom och närma sig både varandra och sig själva på ett djupare plan.

Läs också: 4 retreats där du bestämmer datumen

Din coach under denna mansretreat

Retreatet, ledd av Mikael Hedman, erbjuder en hälsosam och transformerande kontakt med din manliga kärna. Här närmar vi oss känslor och kraft med vördnad och varsamhet, utan komplicerade modeller eller mental analys. Retreatet blir så djupt som du själv tillåter, och du får utforska dina inre kvaliteter som hjärta, sexuell energi, visdom och närvaro.

Mikael, en officer som sökte andlig upplysning, delar en sällsynt väg till djup rofylldhet och harmoni mitt i livets stress. Han visar hur du medvetet kan landa i ditt liv utan att behöva förändra det jobbiga som finns inom oss alla.

Växlingar mellan tysthet och samvaro

Retreatet balanserar tyst närvaro med social samvaro, vilket hjälper både gruppen och individerna att komma närmare sina inneboende behov och mål. Gemenskapen, öppenheten, sårbarheten och enkelheten skapar en plats för mer av livet och öppnar vägen för att balansera din väg med omgivningens påverkan.

Efter helgen får du möjlighet att fortsätta din inre utveckling genom veckovisa digitala kvällsmöten ledda av Mikael, din guide och värd under retreatet.

Ord från tidigare deltagare

“Mikael har den mycket ovanliga förmågan att på ett enkelt, tryggt och ofta humoristiskt sätt vägleda mig in i de skrymslen och vrår, de jobbiga känslor som jag helst inte vill se i mig själv.” – Anders H.

Läs också: 6 sätt att resa mer klimatsmart utomlands

Praktisk information

  • 2 nätter på Björnbacka inklusive sängkläder och handdukar.
  • 5 seminarier och meditationer.
  • Helpension och transfer från Södertäljetågstation.
  • Vandringar i de vackra omgivningarna.
  • Fortsatt stöd med digitala gruppsamtal på Zoom.
  • Var: Björnbacka Retreatcenter, Grödinge
  • Logi: Du kommer att bo i fina rum, antingen delat eller det privata “Master Bedroom.”
  • Mat: Hälsosam mat serveras för att stödja ditt välbefinnande, med läckra vegetariska rätter och ekologiska alternativ.
  • Boka här

Möt dig själv på djupet

För att ge dig de bästa förutsättningarna kommer vi fortsätta fördjupa och dela den speciella närvaro som utvecklas under våra dagar tillsammans, även efter retreatet. Under sommaren fortsätter vi med övningar och meditationer i digitala gruppsamtal för dig som vill.

Låt Björnbacka bli platsen där du möter dig själv på djupet och fortsätter din resa mot inre ro och självkännedom.

Av redaktionen

Björnbacka Retreatcenterretreat