“Hälsa är något som man bygger upp och vårdar – precis som en kärleksrelation. Genom våra levnadsval skapar vi vår hälsa och därigenom vårt välbefinnande. Dessa faktorer är fullt möjliga att påverka, men du behöver kunskaper för att kunna göra rätt val.

Egentligen är det självklart att alla har en självläkande förmåga. Om vi skär oss i fingret är det ingen som funderar på om såret kommer att läkas. Men eftersom de så kallade välfärdssjukdomarna (cancer, diabetes, benskörhet, hjärt- och kärlproblem, ledinflammationer, allergier etc.) ökar lavinartat är hälsa kanske inte längre något självklart.

Då är det desto viktigare att reda ut begreppen och se vad som ligger bakom. Vi kan nämligen välja en annan väg – en väg som stimulerar självläkningen och leder till hälsa.

Utan en genomtänkt grund och hälsofilosofi kan ingenting fungera i längden.

Stärk det friska och lev ett långt och vitalt liv! – Dr Sanna Ehdin, 56 år.

Självläkning är ett fenomen inom räckhåll för alla, men det behövs kunskaper som ger makt att påverka den egna kroppen och hälsan. Att lära ut ett hälsobeteende som stärker det friska är det enda som på sikt bygger friskhet och en stabilt, god hälsa.”

Detta skrev jag i Den självläkande människan 1999. Min bästsäljande bok som 400 000 människor i tio länder har köpt.

18 år senare säger jag precis samma – och jag har sagt detta större delen av mitt liv. Och äntligen förstår massor av människor hur viktigt detta är. Tiden är redo för Skiftet.

Samma värden – kontinuitet

Jag står för samma grundläggande värden, och nu har jag startat Dr Sannas – för att min mission och passion är att hjälpa människor att må bättre.

Livsstilen är fullt möjlig att påverka, men då måste man dels ha kunskaper, dels vara motiverad. Det vill Dr Sannas hjälpa till med.

Målsättningen med allt jag gör är att göra det enkelt att leva ett friskare liv. Att fler ska få möjlighet att må så mycket bättre. Det gör jag och team Dr Sannas genom att sätta fokus på Hälsa / Självläkning – och skapa innovativa Friskmedel för att balansera hälsa och därmed förebygga ev. problem.

Nu kan du vara en del av detta genom att bli delägare i Dr Sannas, och intresset är enormt stort.  Det tar bara tio minuter att anmäla sig – se mer här: Dr Sannas.

Varmt välkommen som medskapare i det nya Hälsoparadigmet!

Dr Sanna Ehdins bloggKreativitet, skapandeStärk självläkningen