Vill du minska sötsuget? Få ökad mättnad av det du äter, komma i balans och gå ner de extra kilo som kanske sitter som en svullnad eller putmage? Då rekommenderar jag Gröna Kuren.

Gröna kuren innebär att du tar en till tre månader där du äter en kost bestående av bara gröna grönsaker, fett och protein – dvs fisk, kött, bönor och ägg. Undvik all frukt, sötsaker, bakverk, juicer och alkohol i alla dess former. Låt även bli stärkelseprodukter som ris och pasta, potatis, tomat, morot, palsternacka etc.

Allt som göder jäsningsprocesser tas bort i denna kur. Vilket innebär anti-inflammation, att man svunnas av, det svälter ut ev Candida-svamp och genom att ta bort det söta kan kroppen balansera sitt blodsocker och suger försvinner.

Dr Sannas Gröna Kuren-paketet innehåller en st av vardera:
  • Glutamin
  • Holistic Cellenzym
  • LactoVitalis PRO (Probiotika)
  • Kokosolja EKO
  • ActicMed Lyx Omega-3 med Citronsmak
  • Sannas Soldryck

Hälsopaketet Gröna Kuren räcker i ca 1-1,5 månad. Gröna kuren är designad för att lugna magen och minska svullnader från hela kroppen. Putmagen försvinner då jäsningar i tarmen avtar ordentligt, och du får en lugn mage.

Det är mycket bra att göra Gröna Kuren med jämna mellanrum för att ge sin mage en paus – och mycket bra att göra innan decembers glöggträffar och andra festligheter.

Du kan även fortsätta att äta enligt Gröna kuren sedan, bara lägga till rödbetor, morötter, blåbär och annat som du även önskar – men hålla igen på alla snabba kolhydrater, mald och processad mat. Det är guld för din kropp! Dessutom kan du hålla suget i schack – bara vinster.

Vill du bara få ökad mättnad och slippa suget på eftermiddagen rekommenderar jag att du på morgonen sakta dricker ett glas Sannas Soldryck i halvvarmt vatten med 1 msk olivolja eller kokosolja. Det mättar och balanserar magen och kroppen med ovärderliga näringsämnen från ekologiska och viltplockade örter och växter som är kraftigt anti-inflammatoriska: gurkmeja, maca, nyponpulver, nässelpulver, kanel och svart peppar.
Dr Sanna Ehdins bloggMat & näring