Jag vill varmt TACKA alla som investerat i mitt bolag Dr Sannas AB. För att det är ni investerare och kunder som gör det möjligt att utveckla fler fantastiska produkter! Utan er hade till exempel inte underbara Multi Cream varit möjlig.

Sedan juni månad har vi släppt hela fyra nya innovativa hudvårdsprodukter:

  • Dr Sannas Body lotion med bl a broccolifröolja
  • Hand Cream med bl a kolloidalt havre
  • Foot Balm med bl a ringblomsextrakt
  • Multi Cream med bl a svart vinbörsfröolja

För mig är det en lycka att se min dröm förverkligas, bit för bit, med hälsosamma, naturlig och ekologiska eller vildvuxna produkter och hudvårdsprodukter men probiotika i. Allt göra i syfte att främja kroppens egen självläkning, och snabba på de välmående processerna.

Det är dags att lägga fokus på friskprocesserna, precis som jag gjorde 1999 med min banbrytande bok ”Den Självläkande människan”.

Jag drivs av en global hälsovision: att skapa en värld som styrs av ett friskperspektiv.

I Friskperspektivet gäller:

  • Självläkningen och naturliga Friskmedel står i fokus – och inte symtom, sjukdomar och giftiga “läkemedel”.
  • Man ser till helheten och funktionen – och inte en separatistiskt, detaljstyrd objektifiering av en patient.
  • Man ser till människan och sätter henne/honom i centrum – och inte till symtomet.
  • Försurning och förgiftningstillstånd är en viktig orsak till sjukdom i kroppen, och första hjälpen borde vara att basa kroppen och detoxa.
  • Brett verkande och stärkande substanser är överlägsna de specifikt verkande ämnena/drogerna, vilka enligt skolmedicinens ideologi likt magic bullets skulle nå den sjuka vävnaden. Detta har aldrig har eller kommer att fungera i praktiken, trots att miljarder dollar plöjts ner i detta…

Det stora skiftet

Nu pågår ett enormt stort skifte i vår världssyn. Det blir en 180-gradare när det gäller det mesta.

Vi får tänka om helt gällande många saker, alltifrån hjärtats funktion och tarmfloran, till energins betydelse och hormonterapi. Samt att detta att bli sjuk kan vara ett helt nödvändigt steg för att kunna bli helt frisk. Att fortsätta dämpa symtomen, inklusive ”negativa” känslor, kan i själva verket stoppa mänsklig utveckling.

Felet i dag är att vår syn och vårt tankesätt är begränsande och orienterat på problem, sjukdomar, elände och katastrofer.

Vi tränas (präglas) hårt in i ett bristtänkande som fokuserar på det negativa och svagheter – i stället för att förstärka det positiva, det starka och friska som fungerar. Via media, filmer och internet sker en ständig påfyllnad med drama, våld, hot, smärta och annat som göder vår rädsla och håller denna ”problemkropp” vid liv och växande.

Vi kan inte förändra detta genom att försöka ”lösa problemen” i hjärnan eller ”tänka oss lyckliga”. För att ändra det nu- varande systemet behöver vi ett radikalt nytt tänkande och tillvägagångssätt. För vi kan inte lösa problemen med samma tankesätt som en gång skapade dem, som Albert Einstein så klokt sagt.

Den första förändringen sker genom att ändra tänkandet från negativt och begränsande till ett mer positivt och expanderande – ”ett halvfullt glas”. Det synsättet har öppnat upp för stora och goda förändringar – för allt börjar med att vi människor ändrar vårt synsätt – eller snarare tankemönster. Det sätt med vilket vi uppfattar och tolkar vår omvärld.

En bestående god hälsa fås genom är att stärka det friska och våra självläkande krafter –inte attackera det sjuka.

Från Hälsoförfattare till Hälsoentreprenör

Starten… för knappt tre år sedan började jag sälja Sannas Hälsosåpa i enlitersflaska och det var strykande åtgång: en hel lastpall med flaskor gick åt på varje föreläsning! Jag hade satt fel pris och tjänade nästan inget, men vad gjorde det för allt kom igång.

Tillsammans med min bonusson Daniel Ehdin startade jag Dr Sannas AB för exakt två år sedan, i syfte att göra det enkelt att leva ett friskare liv.

Tillsammans med er som investerar i Dr Sannas och våra produkter, vill vi bidrar till en friskare, mer hållbar och mer kärleksfull värld.

Stort tack för förtroendet! 

Jag är så tacksam för alla som följt mig genom de 25 år som jag informerat om god hälsa och självläkning – och alla som tror på mig och Dr Sannas AB – på hela fantastiska Dr Sannas-teamet och de produkter som vi kan utveckla och ta fram!   

Det är tack vare er investerare och kunder som vi kan lägga fokus på att utveckla och släppa ännu fler hälsosamma och naturliga hud och hårvårdsprodukter. 

Min vision har länge varit att göra det bästa inom svensk hälsa tillgängligt för världen.

Nu kan vi göra det! Jag kommer göra mitt yttersta framöver för att fortsätta att leverera hälsoinformation och hälsoprodukter av världsklass. Tillsammans med er och utifrån de behov som ni uttrycker.

Vi har en mycket spännande och expansiv utveckling framför oss – och vi har bara börjat!

Hälsa & Kärlek

Dr Sanna Ehdins bloggKreativitet, skapande