Jag är tacksam över mycket i mitt liv, men idag vill jag dela något extra viktigt – något personligt, som förändrade hela mitt liv.

Jag är tacksam att jag blev så allvarligt sjuk 2011 att jag tvingades gå på djupet och ändra om hela mitt liv – inklusive min egen syn på saker och mig själv.

Jag är tacksam att jag hade styrkan att rida ut smärtan och de svåra prövningarna, att jag aldrig gav upp hur hårt och “orättvist” det än var.

Jag visste redan då att jag skulle vara tacksam för prövningarna efteråt, vilket var en tröst när jag flera gånger var nära att ge upp. Det är aldrig vad som händer – utan hur man förhåller sig till det som händer – som avgör.

Jag är tacksam att upplevelsen gjorde mig ödmjuk på djupet, något ingen ta ta ifrån mig.

Jag är tacksam att de otäcka parasitattackerna tvingade, nej hjälpte, mig till livets viktigaste val: att överge tidigare smärta, ilska och sorg (som jag fortfarande bar på) – för att välja kärlek, ljus och glädje, varje dag.

Livet ger oss de upplevelser vi behöver… ibland förstår man inte varför eller hur bra det var förrän efteråt.

Jag är också tacksam att parasitangreppen i huden gjorde att jag sökte och sökte efter lösningar och lyckades läka allt. Hade smärta i nio månader, och det försvann bara när jag sov eller simmade i poolen. Smärtan är en creepy friend…

Det var via mina egna hudproblem som jag upptäckte det som nu är Dr Sannas Hälsosåpa! Tillverkat på urgammalt, traditionellt recept från träd i djupaste svenska skogen. Barrträdsoljan innehåller många läkande ämnen och starka antioxidanter som främjar en frisk hud. Det är en dunderprodukt som massor använder och rekommenderar.

Jag är tacksam att min egen smärta i huden kunde leda till något så bra, som idag hjälpt och hjälper tiotusentals människor att få och bevara en fin hud. Därför att huden är första barriären mot omvärlden och ju bättre den mår – desto bättre mår vi!

Vacker nyutslagen näckros från idag.

Dessutom är det roligt att ha en fin och ungdomlig hud! 😀🙏🏻✨ Bonus är att den minskat och fått bort mina solfläckar – glad är jag som älskar solen och värmen.

Hälsosåpan är vårt nya svenska guld!! ☀️🌲✨  Jag är tacksam för fantastiska Team Dr Sannas som förverkligar och gör detta och många nya hud- och hälsoprodukter möjligt!

Det är viktigt att stanna upp och vara tacksam. Att ge ett erkännande till sig själv om hur långt man kommit, och känna tacksamhet för det som är.  

Just nu, idag, känner jag stor tacksamhet för allt detta – och till alla er som stöttat och lyft detta. Som är med och bidrar till en friskare värld. Ljus och kärlek 💚🙏🏻

(Vill du veta min professionella bakgrund klicka på namnet nedan.)

Dr Sanna Ehdins bloggMening, kärlek & glädje