Nu är det Nya Tiden – Yoga är mainstream! 😀🙏🏻🌸

När jag började med yoga 1991 ansågs det udda, märkligt och extremt. Det var fortfarande post-Jane Fonda, hot-leggings-aerobics time – och visst skuttade jag runt i det också. Men så är det inte längre: yoga finns överallt och har blivit en del av många människors vardag.

Yoga är i sin kärna en holistisk livsfilosofi, och att praktisera yoga är stärkande på alla plan – kroppsligt, mentalt och andligt. Denna förstasida gjorde mig så glad att jag fick tårar i ögonen… Äntligen är det “konstiga” inte så konstigt längre.

Vi behöver detta skiftet, det har varit på gång länge och vi är mitt i det största skiftet på över 2000 år. Mänskligheten rör sig upp till en högre nivå av medvetande, och på många ställen – spirit nodes – har det redan skiftat. (Stockholm…) Givetvis blir det friktion mellan det gamla och nya stor, det ugly blir uglier när det visar sitt fula tryne.

Men håll bara fokus på det goda, hjärtat och det du vill åstadkomma i din värld – så är allt på spår. Så i det lilla, så ock i det stora. 🌀💠

För inget, inget kan stoppa en idé vars frön redan har slått rot. Det som tiden är mogen för, det sker!

Jag önskar dig en hjärtcentrerad fredag. Namaste! 💛🙏🏻✨🌸

PS: givetvis har vi en CD och en DVD i Dr Sanna-shopen om hur man gör yoga

Dr Sanna Ehdins bloggTräning, stretch, andning