Ny audio-onlinekurs baserad på succén SANNAS FASTEBOK. I denna kurs får du mer än 9 timmars fakta och inspiration inläst av Dr Sanna Ehdin. Du får dessutom texter, recept och tips från Sanna om hur du genomför en lyckad fasta. Här får du grunderna från Sannas fastebok tillsammans med helt nytt material, inklusive protokollet för VASS-fasta (Vattenfasta Sanna Special)!

Fasta är oerhört vitaliserande för kroppen och dessutom är det billigt, enkelt och lätt tillgängligt. Små ändringar gör stor förändring: att matpausa med jämna mellanrum lägger grunden till ett långt och friskt liv. Du sparar både tid och pengar, och min matkostnad är ner 40 procent från innan! Fasta ger en nystart för din kropp, och vi människor är biokemiskt byggda för perioder utan mat.

Forskningen visar att fasta:

 • Rensar tarmen och kroppen
 • Ger ökad energi och vitalitet samt ökar ens tankeförmåga och koncentration
 • Minskar inflammation i kroppen – vilket minskar svulllnad och kroppsfettet (vikt)
 • Sänker blodsockerhalten och ökar insulinkänsligheten, vilket främjar hälsan
 • Aktiverar stamceller som reparerar och föryngra kroppen
 • Svälter parasiter

Fasta är det största botemedlet, den inre läkaren.”

Paracelsus, schweizisk läkare och föregångsman inom medicinen på 1500-talet

.

Upplägg Audio onlinekurs

I den här Audio Onlinekursen kommer du lära dig allt du behöver veta om vattenfastan – självläkningens drottning!  Den är upplagd så att man tar del av kursen kapitel för kapitel i sin egen takt.

Vid varje kapitel lyssnar man dels till ljudfilerna och det finns även texter som kort sammanfattar varje kapitel. Ljudfilerna hittar du alltid längst upp på sidan. Det blir då ätt att ta in, lyssna och smälta informationen i din egen takt. Lättare att överblicka och gå till baka till det som man vill förstärka, lära sig mer om.

Som bonus till ljudboken får du också en introduktionsvideo om hur du gör saltvattenflushen samt svar på vanliga frågor. Det finns recept och matförslag samt bonumaterial. Se upplägg och innehåll nedan.

Skaffa ditt exemplar här!

Course curriculum

 • Välkommen
 • Innehåll
 • Bonusmaterial
 • Recept till Födofasta
 • Frågor och svar och fasta
 • Forskning om vattenfasta och cancer
 • Bra jobbat!

Innehåll ljudfiler

 • 1. Inledning – Allt om fasta (0:19)
 • 1b. Definitioner av fasta (15:50)
 • 2. Summering av Allt om fasta (31:56)
 • 3. Behövs fasta? (47:04)
 • 4. Fastans fördelar (55:09)
 • 5. Föryngras med fasta (32:31)
 • 6. Fastans 5 faser (43:40)
 • 7. Fastans 5 utmaningar (1:02:54)
 • 8. Livsstil, olika fastor och fastenivå (1:08:29)
 • 9. Fasta – hur gör jag? (58:53)
 • 10. Vatten är läkande (44:33)
 • 11. Jag fastade och flushade mig frisk. (54:23) – Inkl. Min bakgrund och hälsoväg mot slutet (43:50)
 • Referenser & litteratur

.

Denna kurs lär du dig allt du behöver veta om fasta och VASS-fasta!

Att fasta är okomplicerat och du spar både pengar och tid. Det är en enkel och snabb metod att rensa ut, vilket ger en nystart för din kropp. Vi människor är byggda för perioder utan mat, vi mår bra av det. Då får även råd och recept för bra mat mellan dina fastor.

Fasta är #1 för självläkning och föryngring!

Omdömen om FlushDetox och VASS-fasta

Jag har haft stora problem med magen men efter FlushDetox flera gånger kom skillnaden: inget magont, inga gaser och ingen uppsvälldhet! Nu gör jag detta 1–2 gånger i månaden, och min mage mår bra och är lugn.”

Förutom allt gott jag fått från FlushDetox (och födopaus 1,5 dygn) så har jag noll PMS, ångest eller dylikt. Jämnt på bra humör och mående hela månaden! Hurra! Tack

Så glad att jag hittade dig! Min mage mår toppen av VASS-fastan vilket gör att hela jag mår fantastiskt!” – Emma

55 år. I hela mitt liv har jag experimenterat med mängder med huskurer, dieter, läkemedel. Infet hjälper och ingen vet varför. Förutom du och dina 2 tsk salt. Kostnad: = öre. Du borde få Nobelpris. Tack.

“Har fastat varje vecka sen i oktober (VASS nu en gång i månaden, de övriga veckorna alkalisk flush). Det bästa som hänt mig! Kommer bli min nya livsstil! Mår bättre nu än för tio år sedan. Tack Dr Sanna! ” –Doris

Det bästa som har hänt min mage. Finns inget annat som har hjälp. Tacksam för ditt ihärdiga arbete.

När jag fastar kommer jag närmare mig själv och blir mer känslig och ödmjuk. Jag stannar upp på något sätt och känner mera. Det är bara positivt för jag känner mig starkare mentalt trots känsligheten.” – Linda

Jag är inne på min fjärde VASS-fasta nu och kör en gång i veckan fram till jul, sedan glesar jag ut men alltså WOW, märker så mycket bra i kroppen, älskar det. TACK Sanna för att du finns med all din genuina kunskap.

Välkommen till ditt nya liv! Skaffa den här!

.

Utdrag ur audioboken nedan:

Inledning

Tänk om det finns ett enkelt sätt som kostar nästan inget för att få tillbaka god hälsa, hög energi och vitalitet – skulle du vilja göra det? Det finns, och det stavas F A S T A. Det innebär att ta en matpaus, och att inte äta under en kortare eller längre tid – därför att det ger enormt många hälsofördelar för din kropp.

Faktum är att människan är byggd för att fasta, därför att enbartnär du helt avstår från mat kan du få en förnyelse av dina celler och organ! Forskning visar detta tydligt, och det sker främst via autofagi: storstädning och återanvändning, samt produktion av föryngrande tillväxthormoner och stamceller. Det inkluderar även tillväxt av nya nervceller överallt – så din hjärna uppdateras och du blir smartare! Till nästan ingen kostnad alls, väldigt begåvat.

Men så fort du börjar äta bryts dessa processer. Därför är det lämpligt – ja, helt nödvändigt, enligt mig – att lägga in kortare och längre perioder av fasta. Endast då kan din kropp rensa och tömma ut skräpet, och därmed upprätthålla en god hälsa och funktion. Detta är ännu viktigare nu, med tanke på att miljön och maten blivit mer kemiskt förorenad på 2000-talet. Därför behöver du aktivt välja att hjälpa kroppen så att den kan rensa optimalt.

Det hjälper en del att äta en mindre mängd mat, kalorirestriktion eller bantning. Men endast riktig fasta utan mat aktiverar djupare utrensning, nytillverkning och stark självläkning. Vattenfasta är det suveränt mest effektiva, eftersom den aktiverar den essentiella autofagin. Denna bryts så fort du intar kolhydrater och aminosyror (protein). Men det finns flera sätt att fasta på, så välj det som passar dig just nu.

Fasta stärker kroppens egna rensande processer maximalt.

Lär dig mer här!

Läs mer om fasta i bloggar här: